top of page

UMETNA INTELIGENCA V ŠOLI

8-urno praktično izobraževanje za učitelje

RAZPISANI TERMINI:

7. december  2024 (Ljubljana, M Hotel, Derčeva 4)

9:30 - 18:00

CENA:

100,00 eur (DDV je že vključen, vsak udeleženec prejme potrdilo za napredovanje v nazive in dodatna gradiva, plačilo je možno preko šole z naročilnico ali individualno preko računa)

Screenshot 2024-03-01 at 10.15.20.png

Množična raba in vpeljevanje orodij umetne inteligence v šole in v izobraževanje prinaša številne pasti in tudi koristne novosti. Na izobraževanju se bodo učitelji seznanili s praktičnimi primeri učinkovite in kritične rabe orodja Chat GPT. Naučili se bodo, kaj so največje pasti, ki jih orodje prinaša, kako se jim izogniti ter kako učence vzpodbujati h kritični uporabi umetne inteligence za različne namene. 

Nekaj vprašanj za razmislek: 

  • Kako se z možično rabo umetne inteligence spreminjajo vedenjski, komunikacjski in čustveni vzorci mladih?

  • Kako lahko učitelji uporabijo Chat GPT in druga orodja umetne inteligence za hitro opravljanje dolgotrajnih administrativnih nalog? 

  • Kako lahko orodja UI uporabimo pri pouku in za zasnovo inovativnih učnih ur?

  • Kaj so največje pasti uporabe Chat GPT v šolstvu in kako se jim izogniti? 

Naša Izobraževanja izhajajo iz unikatnega prepleta spoznanj in pristopov iz različnih disciplin in področij od nevroznanosti, pedagogike in psihoanalize do filozofije, psihologije ter sodobnih komunikacijskih in vodstvenih študij.
 

Treningi so zasnovani na podlagi več kot 20-letnih praktičnih izkušenj pri delu z odraslimi, mladostniki in otroki na različnih stopnjah izobraževanja in v poslovnem svetu v slovenskem prostoru in v tujini (ZDA, Azija, Afrika, Evropa, Bližnji vzhod). 

Treningi so zastavljeni kot preplet konkretnih nasvetov s teoretičnim ozadjem in primeri iz prakse na eni ter praktičnih vaj s povratno informacijo na drugi strani. Interaktivni pristop omogoča neposredno vključevanje novih spoznanj v prakso. 

Vsi udeleženci na treningu dobijo gradivo in učne materiale. Skozi rabo dodatnih gradiv in vaj lahko udeleženci dodatno in samostojno urijo pridobljene veščine ali jih nadgradijo z dodatnimi treningi in izobraževanji na drugih področjih. 

Vsi udeleženci prejmejo potrdila o udeležebi za napredovanje v nazive. Izobraževanje lahko nadgradite z dodatimi treningi in po lastni izbiri sestavite Celostno izobraževanje Mehke veščine za učitelje z vključeno uporabo v praksi. 

Celostno 24-urno izobraževanje z vključeno uporabo v praksi

Združite (vsaj tri) naša 8-urna izobraževanja po vaši izbiri v celostno 24-urno izobraževanje, ki vključuje uporabo v praksi in možnost dodatnih posvetov z našimi strokovnjaki.

 

S tem boste pridobili potrdilo o udeležbi na "daljšem izobraževanju v trajanju najmanj 24 ur z vključeno uporabo v praksi", ki je nova kategorija iz  Pravilnika o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju. 

Celostno izobraževanje je osredotočeno na mehke prenosljive veščine za učitelje

Preberi več >>

Primary School Desks
Conference

Organizirajte izobraževanje za učiteljski kolektiv ali za starše
na vaši šoli. 

Vsa izobraževanja izvajamo tudi na šolah za učiteljske kolektive ali za starše. 

Obliko, dolžino in termine izobraževanj prilagodimo željam šole. 

Pošljite povpraševanje na info@centerargument.si

ali preberite več o izobraževanjih za šole >>

V zadnjih dveh letih nam je zaupalo že več kot 2500 učiteljev in več kot 50 šol iz Slovenije in tujine.

Slovenija: Visoka šola za varstvo okolja Velenje, Gimnazija Celje Center, Gimnazija Ptuj, Gimnazija Bežigrad, Gimnazija Ledina, Gimnazija Moste, Gimnazija Kranj, Gimnazija Tolmin, Prometna šola Maribor, Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica, Gimnazija in srednja šola Domžale, Gimnazija Novo mesto, GSŠRM Kamnik, OŠ Domžale, OŠ Venclja Perka Domžale, OŠ Dob, OŠ Nove Fužine, OŠ Šenčur, OŠ Bovec, OŠ Žirovnica, OŠ Simona Jenka Kranj, Šolski center Rogaška Slatina, Fakulteta za energetiko Krško, Univerza v Mariboru, OŠ Franceta Prešerna Maribor, OŠ Pesnica, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani, Fakulteta za naravoslovje in matematiko UM ... 

Tujina: Grand Oaks (ZDA), KingWood (ZDA), University of Trento (Italija), Liceo Caterina Percoto (Italija), Liceo Scientifico Severi (Italija), Don Lorenzo Milani High School (Italija), Liceo Scientifico G.Galilei (Italija), University Trento (Italija), Gems Modern Academy (Združeni Arabski Emirati), Vocalise School (Združeni Arabski Emirati), VI Liceum Ogólnokształcące (Poljska), WSB University (Poljska), Tozok Ozel Okullar (Turčija), FMV Ayazağa Işık High School (Turčija), AA Hellas (Grčija), ITT Delhi (India), Roga Academy (Singapore), Helsingin Soumalainen Yhteiskoulu (FInska), Patras University (Grčija), New York University (ZDA), German School Izmir (Turčija) ...

Preberite vtise udeležencev naših izobraževanj >>

bottom of page