top of page

Premisli misli. Izbiraj besede. Usmerjaj dejanja

VTISI UDELEŽENCEV

Kaj o naših treningih, izobraževanjih in predavateljih pravijo

učitelji in ravnatelji?

"Oba sta me navdušila s svojo pozitivno energijo in poznavanjem vsebin. Na svoji poklicni poti sem se udeležila številnih izobraževanj, a nobenega podobnega vašemu. Vaš način podajanja vsebin prav poboža učiteljsko dušo. Zadeve, ki jih že poznam ste osmislili iz čisto drugega zornega kota. Določena spoznanja me bodo 100% spremenila."

O treningu VODENJE RAZREDA (16. september 2023)


"Odlična predavatelja, odlična klima, dobra tema seminarja, ki mi bo prišla zelo prav tudi v praksi"

O izobraževanju za učiteljski kolektiv GIMNAZIJA MOSTE  (16. april 2023)

"Zelo uporabna tematika za vse učitelje prikazana na avtentičen način z veliko primeri iz izkušenj. Seminar je pustil dober vtis in nikakor ni izguba časa kot mnoga druga izobraževanje, ki jih imamo učitelji. Pristnost prepriča. Pohvala predavateljema, ki sta res strokovnjaka na tem področju."

O treningu PREPRIČLJIVA KOMUNIKACIJA (3. december 2022)

"Odlična predavatelja, vsak ima svoj tempo oziroma način, a sta mi oba zelo ok, legendi. Želim si imeti tak način govora kot predavateljica. Res pritegneta poslušalca. Želim več seminarjev, kjer bi se sama naučila kako na tak način voditi razred in komunicirati".

O izobraževanju za učiteljski kolektiv OŠ ŠENČUR (17. november 2022)

"Odlična predavatelja, veliko primerov iz prakse, izobrazevanje zelo koristno, sedaj bi si želela nadaljnih treningov, da bi lahko nove veščine razvijala na podlagi vaj in s pomočjo predavateljev. Želim si več takih treningov, kjer bi učitelji aktivno sodelovali in prenašali nova spoznanja v prakso."

O izobraževanju za učiteljski kolektiv OŠ ŠENČUR (17. november 2022)​

"Strokovno predavanje s primeri iz različnih področij. Vrhunski izvajalec, ki je uspel zadržati našo pozornost kljub pozni uri. Želim si nadaljevanje seminarja"

O predavanju za učiteljski kolektiv OŠ BOVEC (10. november 2022)

"Oba predavatelja sta bila odlična, saj sta predstavila veliko konkretnih in uporabnih primerov ter jih podkrepila s teoretičnimi razlagami. Odlično je, da lahko učitelji nove stvari takoj uporabimo v praksi. Želel bi si več takih seminarjev, kjer bi delali na konkretnih stvareh."

O predavanju UČINKOVITO VODENJE RAZREDA na OŠ DOB (26. avgust 2022)

"Odlična predstavitev metodologije in načina dela ter komunikacije z mladimi. Prepričljiva mešanica teorije, konkretnih primerov in vaj skozi katere smo se učitelji naučili kako znanje uporabiti v praksi"

O seminarju za učiteljski kolektiv OŠ FRANCETA PREŠERNA (25. oktober 2022)

"Konsistentno, podkrepljeno s konkretnimi primeri in zanimovo. Takšna izobraževanja učitelji pogrešamo. Želeli bi si več izobraževanj o vodenju razreda in učinkoviti komunikaciji, kjer lahko dobimo konkretne nasvete iz različnih področij"

O seminarju za učiteljski kolektiv OŠ NOVE FUŽINE (29. avgust 2022)

"Krasno predavanje oziroma delo z dijaki in učitelji. Občudujem nanje in izvrsten pristop, ki iz dijakov izvabi vse, kar zmorejo, vašo živahnost in smisel za humor, vaš širok pogled na katerokoli temo. Zares odličen mentor in predavatelj. Vsem učiteljem bi koristilo, da so del takih delavnic"

O delavnicah za mentorje na GIMNAZIJI PTUJ (15. november 2022)

"Dobila sem odgovore na konkretna vprašanja, podkrepljena s konkretnimi in tudi zabavnimi primeri. Pohvala obema predavateljema, ki se odlično dopolnjujeta med seboj. Koristno in zelo zabavno porabljen čas"

O treningu PREPRIČLJIVA KOMUNIKACIJA (12. november 2022)

"Strokovno predavanje, podkrepljeno z izkušnjami iz prakse, ki ponuja zanimiv nov pogled na učiteljski poklic in na vlogo učitelja v razredu."
Mateja Chvatal, ravnateljica, OŠ Trzin
"Jana je energična predavateljica, ki govori iz svojih izkušenj ter z nazornimi in s konkretnimi primeri z različnih področij jasno razloži vsebino, obenem pa te vzpodbudi, da se takoj preizkusiš tudi v praktičnih vajah."
Vesna Zmazek, profesorica matematike, Gimnazija Ptuj
"Na naši šoli sta imela lani predavatelja, Miha in Jana, predavanje in delavnice Ucinkovita komunikacija in vodenje razreda za cel kolektiv. Vsi učitelji smo bili navduseni, bilo je zelo strokovno, praktično, uporabno in zabavno. Priporočam! Letos imamo enako za cel kolektiv izobrazevanje Mislim, torej sem! o kritičnem mišljenju"
Jasna Zorenč, učiteljica, OŠ Dob
"Mihovi treningi niso zgolj zanimivi in karizmatični, ampak učitelju "dajo misliti" ter ga opremijo s koncepti, metodami in stragijami s katerimi še dolgo po predavanju lahko analizira svet okoli sebe, spreminja svojo komunikacijo z drugimi ter planira svoje učne ure v različninh okoljih."
Sumana Chatterjee, direktorica mednarodnega programa, GEMS Modern Academy, Dubai
"Janini treningi inovativno združujejo različne pristope ter so neposredno uporabni za vse pedagoške delavce na različnih delovnih mestih. Takšnih izobraževanj bi se morali udeležiti tako ravnatelji in učitelji kot tudi svetovalci in vzgojitelj."
Damjana Korošec, ravnateljica, OŠ Nove Fužine
"Na Gimnaziji Moste smo imeli za celoten kolektiv izobraževanje na temo vodenja razreda in motivacije in je bilo kvalitetno izpeljano s konkretnimi primeri uporabnimi v praksi. Predavatelja se tudi približata potrebam udeležencem in jedrnato, jasno ter navdihujoče predavata. Priporočam. Pri nas so bili tako navdušeni, da jih je ravnatelj povabil, da so imeli predavanje še za starše."
Mojca Orel, učiteljica, Gimanzija Moste
"Miha je predavatelj, ki zna teorijo pojasniti s slikovitimi primeri iz vsakodnevnega življenja ter udeležence usposobi za takojšno in neposredno uporabo novih znanj v predavalnici."
Audra Langston, profesorica komunikacije in debate, Grand Oaks School, ZDA

V letih 2022 in 2023 se nam je pridružilo že več kot 2000 učiteljev in pedagogov iz več kot 40 šol iz Slovenije in tujine. 

 

Slovenija: Visoka šola za varstvo okolja Velenje, Gimnazija Celje Center, Gimnazija Ptuj, Gimnazija Tolmin, Gimnazija Bežigrad, Gimnazija Ledina, Gimnazija Moste, Gimnazija Kranj, Gimnazija in srednja šola Domžale, GSŠRM Kamnik, OŠ Domžale, OŠ Dob, OŠ Nove Fužine, OŠ Šenčur, OŠ Bovec, OŠ Tabor 1 Maribor, Prometna šola Maribor, OŠ Žirovnica, Šolski center Rogaška Slatina, Fakulteta za energetiko Krško, Univerza v Mariboru, OŠ Franceta Prešerna Maribor, OŠ Pesnica, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani, Študentski svet Univerze v Mariboru ...

Tujina: Grand Oaks (ZDA), KingWood (ZDA), University of Trento (Italija), Liceo Caterina Percoto (Italija), Liceo Scientifico Severi (Italija), Don Lorenzo Milani High School (Italija), Liceo Scientifico G.Galilei (Italija), University Trento (Italija), Gems Modern Academy (Združeni Arabski Emirati), Vocalise School (Združeni Arabski Emirati), VI Liceum Ogolnokształcace (Poljska), WSB University (Poljska), Tozok Ozel Okullar (Turčija), FMV Ayazaha Isık High School (Turčija), AA Hellas (Grčija), ITT Delhi (India), Roga Academy (Singapore), Helsingin Soumalainen Yhteiskoulu (FInska), Patras University (Grčija), New York University (ZDA), Christian Conservative School Ohlahoma (ZDA) ..

bottom of page