top of page
Search

Akademija za pedagoške delavce: izobraževanja za šole in učiteljske zbore

Akademija za pedagoške delavce ponuja edinstvene cenovno dostopne treninge za profesionalno, karierno in osebnostno rast pedagoških delavcev. Treningi so sestavljeni iz 6 modulov inso zasnovani kot inovativen preplet sodobnih spoznanj z različnih področij (odNLP, nevroznanosti in psihoanalize do filozofije, psihologije in sodobnih komunikacijskih študij) ter izhajajo neposredno iz dolgoletne pedagoške prakse na različnih stopnjah izobraževanja teriz izkušenj v izvajanju treningovv poslovnem svetu in nevladnem sektorju v Sloveniji in v tujini. Naši treningi so interaktivni in potekajo v sproščenem vzdušju, kjer so udeleženci ves čas vabljeni v aktivno sodelovanje in vključevanje novih spoznanj v prakso.


Vsebino, format in dolžino trajanja izobraževanja prilagodimo željam šol in kolektivov. Treninge izvajamo v svojih prostorih ali na šoli. Vsi udeleženci na izobraževanju prejmejo tudi posebej za seminar pripravljena gradiva ter potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Cena: po dogovoru.


Informacije in povpraševanje:

info@centerargument.si

041624038



Modul 1: Učinkovita komunikacija

Prepričljiva komunikacija z zahtevnimi sogovorniki:

Učinkovita komunikacija - dobri odnosi

Modul 2: Vodenje in vodstvene veščine

Učinkovito vodenje razreda:

Dober vodja - aktivni učenci

Modul 3: Osebni in karierni razvoj

Upravljanje z lastnimi vzorci vedenja in mišljenja:

Zadovoljen posameznik - dober učitelj

Modul 4: Sodobni pristopi k poučevanju

Interaktivna in transdisciplinarna metodologija:

Aktivno učenje - uspešen učenec

Modul 5: Kritično mišljenje

Razvijanje kritičnega mišljenja v razredu:

Kritičen mislec - učinkovit zagovornik

Modul 6: Coaching

Od učitelja do trenerja:

Dober mentor - motivirani učenci


Vse treninge pripravljata in izvajata Jana Pertot Tomažič in Miha Andrič. Pri zasnovi treningov združujeta svoje dolgoletne izkušnje in znanja iz poučevanja na različnih stopnjah izobraževanja, treningov v privatnem sektorju, NLP coachinga, filozofskega svetovanja, mednarodnih debatnih in komunikacijskih programov ter iz postavljanja nacionalnih izobraževalnih programov na področju kritičnega mišljenja, komunikacije in sodobnih interaktivnih oblik poučevanja v Sloveniji in v tujini (ZDA, Afrika, Evropa, Azija, Bližnji vzhod).



ZAKAJ PRAV NAŠA AKADEMIJA?

  • Treningi izhajajo iz prepleta pedagoških spoznanj iz različnih disciplin in področij, od nevroznanosti, NLP in psihoanalize do filozofije, kulturologije in komunikacijskih študij.

  • Treningi so zasnovani na podlagi več kot 15-letnih izkušenj iz dela z odraslimi, mladostniki in otroki na različnih stopnjah izobraževanja ter z različnih treningov za pedagoške delavce v slovenskem prostoru in v tujini (ZDA, Azija, Afrika, Evropa, Bližnji vzhod).

KAKO IZGLEDAJO NAŠI TRENINGI?

  • Temeljijo na posebni transdiciplinarni metodi, ki omogoča integrativni pristop k učenju strokovnih in mehkih veščin ter udeleženca vedno postavi v središče učnega procesa.

  • So interaktivni in potekajo v sproščenem vzdušju, kjer so udeleženci ves čas vabljeni v aktivno sodelovanje in vključevanje novih spoznanj v prakso.

  • Omogočajo reflektiran pristop k osebnostni in akademski rasti udeležencev.


bottom of page