top of page
Screenshot 2023-10-16 at 13.37.53.png

Miha Andrič

predavatelj, trener, coach, svetovalec

Kontakt:

041 - 624 - 038

miha.andric@live.com

Miha Andric, izobraževanje in svetovanje, s.p.

Štihova ulica 13, 1000 Ljubljana

miha.andric@live.com

Izobraževalni center Argument, direktor

Štihova ulica 13, 1000 Ljubljana

info@centerargument.si

International Public Policy Forum (NYC, USA)

www.ippfdebate.com

International Philosophy Olympiad (IPO)
http://www.philosophy-olympiad.org

Ethics Community

https://ethics.community

Miha Andrič je mednarodni predavatelj, filozof, sociolog in trener prepričljive komunikacije, javnega nastopanja ter kritičnega, kreativnega in strateškega mišljenja. Kot gostujoči predavatelj  je v zadnjih 15 letih izvajal treninge in predavanja za mlade, ljudi iz poslovnega sveta in učitelje v 50 državah na 5 kontitentih. 

 

Miha Andrič je bil v preteklosti programski vodja večih mednarodnih debatnih akademij (ESU Tučrija, YAV Tunizija, ESU Velika Brintanija, GDS ZDA, MWD Rusija...). Trenutno deluje kot član Sveta IPPF (International Public Policy Forum, New York, ZDA), kot član Sveta IPO (International Philosophy Olympiad),  kot nacionalni koordinator IPO in koordinator skupnosti učiteljev etike v Evropi ter kot direktor Izobraževalnega Centra Argument. V preteklosti je deloval kot direktor Nacionalne debatne organizacije, kot član sveta IDEA (International Debate Education Association), predsednik Društva za razvoj humanistike, predsednik Društva za razvoj kritičnega mišljenja in vodja Mednarodnega debatnega programa na Gimnaziji Bežigrad, ki je bil pod njegovim vodstvom najuspešnejši WSD šolski debatni program na svetu. 

Inovativni pristopi k poučevanju. Osebni, karierni in strokovni razvoj učiteljev in pedagoških delavcev. Razvoj izobraževalnih programov, transdisciplinarih projektov in pilotne izvedbe inovativnih učnih ur v razredih.  

Učinkovita komunikacija, strategije prepričevanja, javno nastopanje, argumentacija in pogajalske veščine za posameznike iz poslovnega sveta in podjetja. Vodstvene veščine in prožnost ter motivacija zaposlenih.

Kritično, kreativno in strateško mišljenje. Sprejemanje kompleksnih odločitev in načrtovanje akcije. Modeli, strategije in tehnike za boljlše mišljenje, pisanje in analiziranje situacij v različnih kontekstih. 

Predavanja. Treningi in izobraževanja. Motivacijski nagovori. Svetovanja. Privatno mentorstvo.  Moderacija. Preko spleta in v fizični obliki. Dolžina in oblika sta prilagojeni željam naročnika.  

Kontaktiraj predavatelja

bottom of page