top of page

Jana Pertot Tomažič

predavateljica, coach, svetovalka

Predavanja, treningi in delavnice na področju komunikacije, motivacije, vodstvenih veščin in inovativnih pristopov k poučevanju in izobraževanju. Za mlade, učitelje, posameznike iz poslovnega sveta ter organizacije.

287599049_1088911435375495_7256546231101343667_n.jpg

NLP Trener in NLP Coach Praktik (INLPTA)

Trener POY

(Points of You)

Profesorica sloveščine

(osnovna in srednja  šola)

Debatni trener

(komunikacija, javno nastopanje)

Jana Pertot Tomažič je predavateljica in trenerka na področju komunikacije, motivacije, mišljenja in vodstvenih veščin. Po osnovni izobrazbi je profesorica slovenščine in diplomirana literarna komparativistka, obenem pa je tudi mednarodno certificirana trenerka nevrolingvističnega programiranja (NLP) in praktik NLP Coachinga (INLPTA) ter trenerka POY. Izobražuje se tudi na področju transakcijske analize (certifikat TA 101). Njeno profesionalno potovanje je zaznamovano z obsežnimi pedagoškimi izkušnjami na različnih ravneh izobraževalnega sistema.

 

Trenutno poučuje slovenščino na gimnaziji in srednji šoli v Kamniku, kjer prav tako vodi izjemno uspešen debatni klubu. ​ Že vrsto let kot recenzent, predavatelj, moderator in član programskega odbora aktivno sodeluje na domačih in mednarodnih izobraževalnih konferencah. Je tudi ustanoviteljica in vodja Svetovalno-izobraževalnega centra Introvizija, na Izobraževalnem centru Argument pa za različne ustanove razvija in izvaja napredne programe na področjih, kot so učinkovita komunikacija, veščine javnega nastopanja, vodenje, strategije učenja in kritičnega mišljenja.

031 736 678 ​

bottom of page