top of page

Acerca de

24-URNO CELOSTNO IZOBRAŽEVANJE V TREH DELIH

SUVEREN UČITELJ ZA 21. STOLETJE:

MEHKE PRENOSLJIVE VEŠČINE ZA PEDAGOGE

Trening za učitelje z vključeno uporabo v praksi

***ZDRUŽITE TRI NAŠE TRENINGE V CELOSTNO 24-URNO IZOBRAŽEVANJE***

Pripravili smo paket celostnega 24-urnega izobraževanja za pedagoge z vključeno uporabo v praksi. Izobraževanje je pripravljeno v skladu z novim Pravilnikom o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanjuki uvaja kategorijo "daljše izobraževanje v trajanju najmanj 24 ur z vključeno uporabo v praksi“. Paket izobraževanj je sestavljen iz naših treh najbolje ocenjenih in najbolje obiskanih izobraževanj v preteklem letu in je osredotoočen na razvoj mehkih prenosljivih veščin za pedagoge.  V paket smo vključili  tudi individualne konzultacije oziroma individualni posvet  (preko spleta ali v fizični obliki) z našimi strokovnjaki in izvajalci za bolj učinkovito in lažjo neposredno uporabo na novo pridobljenih veščin v praksi. 

ZAKAJ PRAV TRENING MEHKIH PRENOSLJIVIH VEŠČIN? 

Hitro spreminjajoča se družba, nove vrednote in tehnologije ter drugačni načini vzpostavljanja odnosov, ki močno zaznamujejo sodobno generacijo najstnikov, od staršev in učiteljev zahtevajo nove pristope k razumevanju, motiviranju in vodenju mladih. Poleg strokovnega znanja so za učitelja v 21. stoletju zato pomembne mehke prenosljive veščine -  osebne lastnosti in sposobnosti, ki omogočajo učinkovito in harmonično interakcijo z drugimi tako na medosebni  kot na socialno-čustveni ravni. Učinkovita komunikacija z zahtevnimi učenci, starši in sodelavci, sposobnost motiviranja in vodenja sodobnih najstnikov ter metodološka osredotočenost na sodelovalno poučevanje in  vzpodbujanje problemskega kritičnega mišljenja  so tako temeljne veščine za suverene pedagoge v 21. stoletju. 

Tri naše najbolje ocenjene treninge na temo mehkih prenosljivih veščin lahko sedaj združite v  CELOSTNO DALJŠE IZOBRAŽEVANJE Z VKLJUČENO UPORABO V PRAKSI. Izberete lahko katerega koli izmed razpisanih terminov za posamične treninge in jih združite v celostno izobraževanje. Če vam noben izmed trenutno razpisanih datumov za določen del treninga ne ustreza, se lahko prijavite, nas opozorite na vaš problem s terminom in obvestili vas bomo, ko bo razpisan nov termin. Potrdilo o udeležbi na celostnem treningu prejmete, ko opravite vse tri dele. 

PRIJAVI SE PREKO SPLETNEGA OBRAZCA >>

PREGLED VSEBIN

1

VODENJE RAZREDA: MOTIVACIJA, AVTORITETA DISCIPLINA

Dober vodja - motivirani učenci

Kako  vzpostaviti avtoriteto in kako se ustrezno odzivati na disciplinske probleme v razredu? Kaj najbolj motivira sodobne generacije in kako sestaviti učno uro, da bodo vsi učenci sledili pouku? Kakšen je vaš stil vodenja in kako ga priladogiti, da boste dosegli čim več učencev?

Preberi več o treningu >>

AKTUALNI RAZPISANI TERMINI

13. januar 2024 / Ljubljana

dodatni termini bodo znali kmalu

2

UČINKOVITA KOMUNIKACIJA Z ZAHTEVNIMI SOGOVORNIKI

Učinkovita komunikacija - dobri odnosi

Kako komunicirati z zahtevnimi učenci, starši in sodelavci? Spoznajte temeljne principe prepričljive komunikacije za pedagoge ter veščine  za učinkovito komuniciranje in spoprijemanje s konfliktnimi sogovorniki in mediacjo v različnih okoliščinah. 

Preberi več o treningu >>

AKTUALNI RAZPISANI TERMINI

14. oktober  2023 / Ljubljana

dodatni termini bodo znani kmalu

3

KRITIČNO IN KREATIVNO MIŠLJENJE ZA VSAK RAZRED

Kritičen mislec - dober zagovornik

Kako vzpodbujati sodelovalno poučevanje in problemsko mišljenje, ki je osredotočeno na to, kako učenci mislijo, ne zgolj kaj mislijo. Spoznajte strategije, tehnike in učne priporočke za izboljšanje vsebine in strukture mišljenja na različnih predmetih področjih.

Preberi več o treningu >>

AKTUALNI RAZPISANI TERMINI

11. november 2023 / Ljubljana

dodatni termini bodo znani kmalu

ZAKAJ IZBRATI 24-URNO CELOSTNO IZOBRAŽEVANJE? 

 

Če se udeležite celotnega paketa treh izobraževanj z naslovom SUVEREN UČITELJ V 21. stoletju: Mehke prenosljive veščine za pedagoge, boste prejeli potrdilo o udeležbi na celostnem 24-urnem daljšem izobraževanju z vključeno uporabo v praksi, ki je usklajeno z novim  predlogom Pravilnika o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju. 

 

V paket so vključena tudi gradiva za vse udeležence, ki vam omogočajo, da dodatno in samostojno urite pridobljene veščine ali jih nadgradite z novimi izobraževanji. Eksluzivno v tem paketu pa prejmete tudi individualne konzultacije oziroma posvet (preko spleta ali v fizični obliki) z našimi strokovnjaki za lažjo in bolj učinkovito uporabo novih veščih v praksi.

 

Ob prijavi na izobraževanje v treh delih vam nudimo 10% popust. V primeru prijave 5 udeležencev iz iste šole je udeležba za eno osebo brezplačna. Plačila so možna individualno ali preko šole z naročilnico. 

IZOBRAŽEVANJE LAHKO ORGANIZIRAMO IN IZVEDEMO TUDI NA ŠOLAH ZA VAŠ KOLEKTIV. 

S TERMINI IN OBLIKO IZVEDBE SE PRILAGODIMO ŽELJAM IN ZMOŽNOSTIM ŠOLE. 

Več informacij in povpraševanje:

info@centerargument.si 

Naša Izobraževanja izhajajo iz unikatnega prepleta spoznanj in pristopov iz različnih disciplin in področij od nevroznanosti, pedagogike in psihoanalize do filozofije, psihologije ter sodobnih komunikacijskih in vodstvenih študij.

Treningi so zasnovani na podlagi več kot 20-letnih praktičnih izkušenj pri delu z odraslimi, mladostniki in otroki na različnih stopnjah izobraževanja in v poslovnem svetu v slovenskem prostoru in v tujini (ZDA, Azija, Afrika, Evropa, Bližnji vzhod). 

Vse delavnice so zastavljene kot preplet konkretnih nasvetov s teoretičnim ozadjem in primeri iz prakse na eni ter praktičnih vaj s povratno informacijo na drugi strani. Interaktivni pristop omogoča neposredno vključevanje novih spoznanj v prakso. 

Vsi udeleženci na treningu dobijo gradivo in učne materiale. Skozi rabo dodatnih gradiv in vaj lahko udeleženci dodatno in samostojno urijo pridobljene veščine ali jih nadgradijo z dodatnimi treningi in izobraževanji na drugih področjih. 

Vsi udeleženci prejmejo potrdila o udeležbi na daljšem 24-urnem izobraževanju z vključeno uporabo v praksi. Potrdila so usklajena z novim predlogom Pravilnika o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive. 

CENA IN PRIJAVE:

270,00 eur (udeležba in gradiva, DDV je že všet v ceno) 

Prijavite se preko online obrazca >>

DODATNE INFORMACIJE:

info@centerargument.si / 041 624 038

 

bottom of page